Handelsbankens markeds- og kommunikasjonsavdeling dobles i løpet av få måneder.

- Handelsbanken er på en offensiv vekstreise. Vi utvikler nye tilbud til kundene, vant de viktige avtalene med Akademikerne Pluss og Tekna og skal fremover ta en mye tydeligere posisjon i markedet. Til denne spennende markeds- og kommunikasjonsjobben trenger vi enda flere flinke folk, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre i en melding. 

En av de nye ansatte er Puja Agarwal (46) som er ansatt som senior markedsfører. Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Coop Extra og startet opp for noen uker siden. 

I tillegg henter Handelsbanken inn flere fra nye ansikter fra konkurrentene på bankmarkedet.  Nina Hasle (43) er ansatt som ansvarlig for event og kommer fra en lignende stilling i Danske Bank. Hasle har også tidligere jobbet i DNB.  Roy Christian Andersen (35) er ansatt som ansvarlig for videoproduksjon og han kommer fra tilsvarende stilling i Nordea. 

I tillegg har også Ellen Katrine Sveen (29), som begynner som webkoordinator, erfaring fra DNB. Sveen jobbet frem til i dag som UX-designer i Boligmappa. 

Daniel Gauslaa (30) er ansatt som ansvarlig for sosiale medier. Kommer fra stilling som innholdsprodusent i Dagens Næringsliv, mens Silje Bjerknes Løken  og Kristian Ralger begynte tidligere i høst. 

- Det var utrolig gøy med så stor interesse for å jobbe i Handelsbanken. Vi kunne virkelig velge på øverste hylle, sier Sæthre.

På bildet i toppen ser du foran fra venstre; Ellen Katrine Sveen, Daniel Gauslaa, Roy Chistian Andersen, Nina Hasle og Puja Agarwal. Resten av teamet består av Amalie Moldskred, Marte Møllerbråthen, Ragnhild Grindheim, Håkon Sandvand, Silje Løken, Kristian Ralger, Hege Skretting, Anette Skottene Murray og Lars N. Sæthre.