Saken oppdateres.

Styret i Norsk Tipping har ansatt Tonje Sagstuen som ny administrerende direktør i Norsk Tipping.  

- I dag er jeg glad for å kunne presentere Tonje Sagstuen som ny administrerende direktør i Norsk Tipping. Med henne får Norsk Tipping en dyktig og erfaren leder som kjenner selskapet og de ansatte svært godt, sier styreleder Sylvia Brustad.  

Sagstuen tar over etter Thor Gjermund Eriksen som forsvant til Bane Nor tidligere ui år. 

Les også: Eriksen slutter i Norsk Tipping: - Har skjedd på svært, svært kort tid

Tonje Sagstuen har mange års erfaring fra spillselskapet med hovedkontor på Hamar. Sagstuen har vært en del av Norsk Tippings toppledergruppe siden 2014, og hun har vært stedfortreder for administrerende direktør de siste fem årene. Hun ble konstituert som administrerende direktør da Eriksen sluttet.

- Jeg er takknemlig for tilliten styret viser meg, og ydmyk for ansvaret jeg har fått. Norsk Tipping et stort selskap som spiller en viktig rolle for hele Norge, og jeg gleder meg til å lede arbeidet med vårt viktige samfunnsoppdrag videre, sier Tonje Sagstuen.   

Sagstuen kom til jobben i Norsk Tipping fra stillingen som ansvarlig redaktør for Oppland Arbeiderblad. Hun har også bakgrunn fra idretten med 217 landskamper i håndball for Norge.