Stian Blindheim blir ny kommunikasjonssjef for Volkswagen i Harald A. Møller, og blir en del av avdelingene Volkswagen personbil og Nyttekjøretøy fra 1. desember. 

- Stian blir en fremragende talsperson for Volkswagen, og et verdifullt tilskudd til de to merkeavdelingene. Han har bred redaksjonell erfaring, han kjenner bransjen og oss, og han er drivende dyktig, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller AS. 

Blindheim kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Møller Mobility Group. Han begynte i Møller Mobility Group i 2021, da han kom fra rollen som journalist og redaktør i Bilforlaget. Før det jobbet han i Folkebladet og iTromsø. I den nye rollen trer han også inn i ledergruppene i avdelingene Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. 

- Jeg er veldig glad for utviklings- og karrieremulighetene i Møller Mobility Group, og er både stolt, ydmyk og takknemlig for tilliten, sier Blindheim.

Den påtroppende kommunikasjonssjefen kjenner allerede til sentrale deler av virksomheten i merkeavdelingene i Harald A. Møller. 

- Gjennom den rollen jeg har hatt i konsernet har jeg lært masse, og blitt kjent med store deler av de ulike virksomhetene i Møller Mobility Group. Nå gleder jeg meg virkelig til å bli enda bedre kjent med de mange og dyktige Volkswagen-forhandlerne over hele landet, og til å bli en integrert del av to veldig offensive og kompetente merkeavdelinger, sier han. 

Blindheim erstatter Lars Joakim Hanssen, som nylig tiltrådte rollen som fagsjef politikk og samfunn i Norsk Bergindustri.