Try henter inn Stine Stenhaug som strategisk rådgiver og kundeansvarlig. Stenhaug kommer fra stillingen som strategisk rådgiver i vekstbyrået Simpleness, hvor hun har jobbet med strategi, digital handel, innhold og CRO. 

Daglig leder i TRY Opt, Gunnar Stensaker ser frem til å få på plass Stenhaug. 

– Hun har en evne til å løfte blikket og fokusere på det som faktisk skaper vekst til riktig tid enten det heter digital markedsføring, friksjonsfrie kundereiser eller konverteringsoptimalisering. Det passer bra inn i Trys filosofi, sier Stensaker i en pressemelding. 

I Try vil Stenhaug være en sentral brikke i skjæringspunktet mellom digital markedsføring, kundereise, e-handel og innhold.

 – Det har aldri vært viktigere å ha en helhetlig tilnærming til kundereisen, fra første kontakt med en merkevare til endelig kjøp og alt som skjer i etterkant av kjøpsøyeblikket. Min erfaring er å alltid starte der skoen trykker aller mest. Det kan for eksempel bety økt fokus på trafikk til nettsiden, høyere verdi på handlekurven, optimalisere betalingsprosessen, eller merkevarebygging. I Try har jeg et bredt spekter med rådgivere og spesialister med på laget, for å skape lønnsom vekst for våre kunder, sier Stenhaug.

Hun vil jobbe på tvers av flere avdelinger i Try, som de siste årene har gjort store investeringer i teknologi, rådgivning og utvikling av digitale netthandelsløsninger. Og med det har også staben blitt til et team på 30 ansatte som utelukkende jobber med e-handel. 

– Vi er glade for får få Stenhaug på laget for ytterligere å kunne rådgi vekstorienterte kunder, avslutter daglig leder i Try Dig, Emilie Nøss Wangen.