Merete Willumsen Haugå har den siste tiden jobbet som selvstendig merkevare- og kommunikasjonskonsulent, nå blir hun byråleder i kommunikasjonsbyrået XR, kommer det frem av i en pressemelding.

Haugå har tidligere jobbet som markedssjef i Hennig-Olsen Is. Hun har også lang erfaring som konsulent fra flere store merke-, design- og kommunikasjonsbyråer i Paris hvor hun fikk brynet seg på merkevarer som blant annet Nestlé, Sun, Cadbury, og Hollywood. 

Nå gleder hun seg til nye utfordringer. 

- Først og fremst gleder jeg meg til å bli kjent med alle XR-ansatte og få bruke min opparbeidede kompetanse til det fulle. XR er et fremoverlent byrå som omfavner endring og formelig oser av agilitet. Kreativitet og energi preger kulturen, og jeg ser frem til det vi skal skape sammen for både bedriften og våre kunder, sier Haugå i meldingen. 

Ansettelsen av byrålederen skjer som en følge av at byrået de siste årene har opplevd vekst, og ønsker å stryke seg ytterligere. 

- Med Haugå som byråleder stiller vi med sterk faglig tyngde som våre kunder og ansatte vil nyte godt av, og som vil bidra til at vi stiller med et ekstra gir i kampen mot konkurrentene våre, sier Thomas Dennis, eier og arbeidende styreleder i XR. 

- I tillegg er hun en tydelig og synlig leder som evner å se hele mennesket, noe vi tenker er viktig for de ansatte i vekstperioden vi går inn i, legger han til.  

Haugå tiltrer i stillingen fra 1. november.