Rune Thomas Ege kommer sist fra Hurtigruten, der han de siste syv årene har hatt en rekke ulike lederroller med ansvar for PR- og kommunikasjonsarbeid.

Nå får han får globalt ansvar for Sea Dream Yacht Clubs kommunikasjons- og PR-arbeid og blir også en del av selskapets ledergrupper i Norge og USA.

- Rune Thomas har en unik kunnskap og erfaring fra cruiseindustrien og internasjonalt reiseliv, kombinert med bærekraftsarbeid og strategisk og operativ kommunikasjon. Vi er svært fornøyde med at han nå blir en del av SeaDream-familien, sier eier og administrerende direktør Atle Brynestad i SeaDream Yacht Club.

Brynestad etablerte SeaDream i 2001, og selskapet er i dag det eneste cruiserederiet som fortsatt eies og drives fra Norge. 

Før han begynte i Hurtigruten jobbet Rune Thomas Ege som utenriksjournalist i VG, Han ha også bakgrunn som nyhetsreporter i TV 2, og som presse- og informasjonsoffiser for norske styrker i Afghanistan.

- I en verden der cruiseskip blir stadig større og stadig mer upersonlige, er SeaDream et helt unikt selskap som tilbyr unike opplevelser i ekstraordinære omgivelser. Selskapet har en unik posisjon, som jeg virkelig gleder meg til å utvikle videre sammen med resten av kollegene både på skipene og på land, sier Ege.