Det Orkla-eide kosttilskuddsselskapet NutraQ har fått med seg Dina Haangmann, Kathrine Pedersen og Sara Voll på laget. 

- Flere av NutraQ's merkevarekonsepter har hatt en svært sterk utvikling i 2023. For å imøtekomme den økende etterspørselen samt å bygge grunnlaget for fremtidig vekst, utvider vi teamet. Designteamet utgjør en viktig del av denne styrkingen, sier Gustaf Solerød Christensen, administrerende direktør i NutraQ, i en pressemelding. 

Selskapet står blant annet bak merkevarene VitaePro og Oslo Skin Lab, og selger produkter til forbrukere gjennom abonnementsløsninger i Europa og USA. I 2021 kjøpte Orkla Health 100 prosent av aksjene i NutraQ. Selskapet har i dag over 200 ansatte, fordelt på 11 land. 

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har sikret oss tre sterke rekrutteringer. Jeg er overbevist om at de har mye å tilføre, både designteamet og organisasjonen som helhet, sier Solerød Christensen.

Kathrine Pedersen har tidligere jobbet som kreativ leder for Kari Traa. Den siste tiden har hun jobbet som frilans designer, og går nå inn i stillingen som senior Art Director i VitaeLab. Hun er takknemlig for tilliten. 

- Dette er en spennende mulighet for meg, og jeg ser virkelig frem til å bli kjent med resten av markedsteamet og å komme i gang med oppgavene, sier hun i meldingen.

Dina Haangmann kommer nylig fra stillingen som Art Director i Makeup Mekka. I NutraQ trer hun inn i rollen som senior designer i Oslo Skin Lab, som blant annet står bak merkevaren The Solution. 

- Jeg ser frem til å jobbe med den dyktige og hyggelige gjengen i NutraQ. Sammen skal vi skape engasjerende, informativt og godt design som bidrar til en helhetlig merkevareutvikling for eksisterende og nye produkter, sier hun. 

Siste dame inn er Sara Voll. Hun kommer fra stillingen som digitaldesigner i Nucleus, og får en tilsvarende rolle i NutraQ. 

- Etter noen år på byråsiden har det fristet å hoppe over på kundesiden, hvis en spennende nok mulighet skulle dukke opp. For meg var det NutraQ som traff midt i blinken, og var et lett valg å ta ettersom de gjenspeiler mine verdier og byr på spennende utfordringer, sier Voll.

Pedersen og Voll er allerede i gang i sine stillinger i NutraQ, mens Haangmann vil være på plass i oktober.