- Å få ombord en så sterk all-rounder er fantastisk for våre kunder og oss, sier byråleder i Nord DDB, Eddie D’Sa, i en pressemelding.

Han har nylig styrket byrået med ansettelsen av Aleksander Steinsvik som Business Director. Steinsvik har tidligere vært Client Lead hos Carat Norge. I Carat hadde han kundeansvar for blant annet Kiwi, Elkjøp og Sats.

Nå kommer han fra stillingen som rådgiver i reklame- og PR-byrået JCP PRAD, hvor han blant annet jobbet med kunder som Ticketmaster, Samsung og Ung i Trafikken. Som nyansatt fra september vil han ta på seg ansvaret for byråets samarbeid med McDonald’s i Norge.

Steinsvik forteller at han har hatt Nord DDB i monitor en god stund.

- Å få muligheten til å jobbe med et ikonisk varemerke som McDonald's, sammen med alle de svært dyktige menneskene der, gjorde denne stillingen til en drømmejobb, sier Steinsvik.

D’sa mener de har fått på plass en med solid kompetanse og lidenskap for jobben.

- Han har en dokumentert track record med å arbeide med innsikt, strategi og kreativitet for å oppnå effekt, fra sin tid i både reklame- og mediebyråer. Vi ser også frem til å dra nytte av hans erfaring med markedsføringsteknologi for å styrke vår kontinuerlige utvikling som byrå, sier D'Sa.