Det kreative kommunikasjonsbyrået No Name Oslo ble startet som «et enkeltkvinnesforetak» av reklamegründeren Aram Zarkoob Vaughan. Tidligere i år slo byrået seg sammen med Natt&Dag, og med det kom tidligere byråleder i Iprospect, Christian Fure inn som daglig leder. Med på laget kom også to tidligere Very Agency-rådgivere, Terje Dybdahl og Christian Berg samt markedssjefen i Burn Energy i Sverige, Kristoffer Tellström.

Les mer: Reklame-gründer flytter til Australia - slår byrået sammen med Natt&Dag

Nå utvider de staben med Binta Hammerich og Hege Osvoll som nye partnere. 

- Nå styrker vi vår evne til å utvikle strategier og konsepter, som hjelper merkevarer til å vokse i sterkt engasjerte målgrupper ved hjelp av innovatører og profiler innen musikk, kunst, mat- og drikkekultur, sier Fure i en pressemelding. 

Hammerich har lang fartstid fra bransjen og kommer nylig fra stillingen som seniorrådgiver i Nova Vista. Før det jobbet hun på kundesiden hos Red Bull og har blant annet også erfaring fra SMFB, Geelmuyden og OMD. Hun har også ledererfaring fra utlandet, blant annet fra International Communications Consultancy Organisation i London og har arbeidet for verdens største festival for kreativitet, Cannes Lions. 

Nå ser hun frem til en nye utfordringer i No Name Oslo. Her skal hun jobbe med å videreføre og videreutvikle forretningsområdet rundt byråets profiler, som blant annet Matoma, Highasakite, Kvelertak og kjente kokker som Jimmy Øien, Reneè Fagerhøi og Runa Kvendseth.

- Dette er et byrå som representerer inspirerende mennesker i kulturen som kan utfordre status quo og skape ny verdi for merkevarer. Da muligheten bød seg til å bli med på laget, sammen med min tidligere kollega Hege, var det lett å takke ja, sier Hammerich.

Osvoll er en prisvinnende prosjektleder med solid erfaring fra mote- og reklamebransjen gjennom byråer som SMFB og TRY. Nå gleder hun seg til å bli partner i No Name Oslo, der hun blant annet vil ha ansvar for CRM, digitale leveranser og prosjektledelse.

- Jeg gleder meg til å få være en del av denne skapende gjengen. Det er litt som å komme hjem igjen. Det ligger mange muligheter i No Name universet med fantastiske synergier innenfor nettverk, kreativitet, kultur og teknologi. Det gir oss ikke bare muligheten til å skape noe helt eget, men også til å tilpasse oss markedet, trender og behov. Dette er virkelig noe jeg ser frem til, sier hun. 

Byret teller i dag åtte faste ansatte, samt tett tilknyttede freelancere.