Alexander Skeppeland-Hole er nylig uteksaminert med mastergrad i markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania og har fra før en bachelorgrad i samme emne fra BI Oslo. Den nylig innleverte mastergraden omhandlet hvordan nisjeidretter blir sponsorattraksjoner.

- Masteroppgaven min har virkelig vekket interessen min for å lære mer om ulike sponsorer og markedet generelt, og Retail Factory er et perfekt sted for å sette teori ut i praksis, sier Skeppeland-Hole.

Han har allerede rukket å jobbe litt for Retail Factory.

- Ved siden av studiene startet Alexander som frilanser, eller captivator som vi kaller det, hos oss, og nå har han gjort seg fortjent til å ta steget opp og bli fast ansatt i Retail Factory, sier teamleder Joachim Breen.

Les også: JCP-selskap henter fra egne rekker: - Perfekte eksempler på hvordan man kan bygge karriere

Dette er ikke første gang Retail Factory ansetter fra egne rekker. I januar fikk Cassandra Hagelstrøm og Fredrikke Tynning-Bergestuen fast jobb i byrået etter frilansarbeid.

- En viktig del av vår filosofi er at captivators som gjør en god jobb skal vite at det er muligheter for fast ansettelse, og dette er ikke første gang vi ansetter fra egne rekker. Det blir helt sikkert heller ikke siste, sier Breen.

- At jeg har vært captivator i JCP og Retail Factory tidligere gjør at jeg allerede kjenner flere av folkene og rutinene her, så det er en ganske smooth overgang. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, og holde i prosjekter fra start til slutt, sier Skeppeland-Hole.

Retail Factory er en del av JCP-huset, som også rommer selskapene JCP Event, JCP Prad, JCP Arena og JCP Travel.