Ina Svarød er tidligere leder av Try CRM, og har før det vært med på å bygge opp byråer som McCann Direkte og Bouvet. Nå er hun klar for Innovasjon Norge og en stilling som kommersiell markedsstrateg og forretningsutvikler i markedsavdelingen deres.

- Vi er strålende fornøyde med å ha fått Ina med på laget! Hun er en kreativ kraft, og med sin solide erfaring og kompetanse vil hun være en fantastisk ressurs og pådriver i arbeidet med å kommersialisere og markedsføre våre tjenester rettet mot norsk næringsliv, sier Helene Friis, som leder markedsavdelingen i Innovasjon Norge.

Vil du abonnere på nyhetsbrevet til Kampanje og få siste nytt om medier- og kommunikasjonsbransjen? Da kan du klikke her.  

Avdelingen har det strategiske ansvaret for å utvikle og forvalte Innovasjon Norge som merkevare og den nasjonale merkevaren Norge.

- Markedsføringsarbeidet skal bidra til å forsterke våre ønskede posisjoner nasjonalt og internasjonalt. Dette skal sikre at vi skal gjøre våre tjenester bedre kjent for bedrifter som trenger dem, samtidig som vi støtter arbeidet med de store, nasjonale eksportsatsingene, sier Friis.

Ina Svarød kommer sist fra stillingen som markedsdirektør i eiendomsutviklingsselskapet Ambera.

- Jeg blir fylt av en form for ærefrykt ved å få lov til å ta tak i Innovasjon Norges utfordringer for å kommersialisere våre tjenester. Denne organisasjonen er full av flinke folk på både regionkontorene og utenlandskontorene som kan så mye – og så viser det seg at de trenger et kommersielt hode som mitt. Min kommersielle kompetanse og Innovasjon Norges tunge kompetanse om næringslivet har til nå vært full match, sier Ina Svarød.