DSD Explore gjorde seg nylig bemerket med oppkjøpet av Z Event, Y Story og Reisverket. Nå styrker de konsernledelsen med Bente Bratland Holm og Marit Høvik Hartmann, som begge går inn i midlertidige stillinger.

- Bente og Marit har vært med helt fra starten på utviklingen av forretnings- og merkevarestrategien for DSD Explore. De har vært diskusjonspartnere og prosessledere under etableringen av DSD Explore, sier konsernleder Terje Hatlen-Stokke i en pressemelding.

Bente Bratland Holm har tidligere vært reiselivsdirektør i Innovasjon Norge og administrerende direktør i Visit Oslo.

- DSD Explore har en ny og ambisiøs måte å tenke utvikling av reiselivet på, og min rolle er å sette fart på synergiene mellom selskapene i familien. Slik øker potensialet for helårlige arbeidsplasser på de stedene vi opererer, sier Bente Bratland Holm.

Marit Høvik Hartmann har tidligere vært administrerende direktør i Geelmuyden Kiese og i McCann Oslo. Hun har også ledet Oslo Brand Alliance med ansvar for å bygge Oslo internasjonale merkevare, og det var her hun ble kjent med Bratland Holm.

- Bente og jeg deler de samme verdiene. Vi liker komplekse utfordringer og vi har en metodisk tilnærming som kombinerer forretning og merkevare. Som erfarne ledere vet vi også at det alltid handler om folk. Da vi ble kjent med DSD Explore, fant vi et reelt verdidrevet selskap med store ambisjoner. Hvert selskap i porteføljen ledes av folk med hjertet utenpå skjorta. Å få være med å bygge konsernledelsen her, er fantastisk givende, sier Marit Høvik Hartmann.