Jimmy Andersson kommer fra PR-konkurrenten Geelmuyden Kiese (GK) og har over 20 års erfaring som designer og kreatør. I Hekt går han inn i rollen som senior designer.

- Jeg gleder meg veldig til å starte i Hekt og bli en del av Norges mest spennende rådgivningshus, der omdømmebygging og merkevareopplevelser hektes sammen, sier Andersson i en pressemelding.

- Jeg trives best med å lete etter, definere og løse utfordringer for kundene og nå ser jeg frem til å bruke min rådgivningskompetanse og designerfaring på kundenes visuelle avtrykk, fortsetter han.

Kreativ leder i Hekt, Morten Lervaag Jacobsen forteller at det var «match fra første samtale» med Andersson.

- Jimmy deler vår filosofi om å være hekta på kundens utfordringer og nysgjerrig på nye trender og brukermønster. Designjobbene taler for seg og vi får en designer som tenker kreativt, moderne og utradisjonelt. Det er også gledelig å få en lidenskapelig skater i lokalene våre med nerdete entusiasme for fonter og semiotikk, sier Jacobsen.

Les også: First House-byrå henter kreativ leder fra Hill+Knowlton: - Her treffer vi «bullseye»

Andersson hadde første arbeidsdag 1. september og har allerede startet med å levere design og kreativ rådgivning til Hekt og byrågruppens kunder. Han har tidligere jobbet med merkevarer som Godt Levert, Bertel O. Steen og Coop.

- Hekt har plassert seg i skjæringspunktet PR, kreativitet og markedsføring, og nettopp her vi fant Jimmy. Vi bygger byrået med rådgivere som kombinerer strategisk rådgivning og operativ gjennomføring. Derfor blir Jimmy sin brede erfaring med design, animasjon, illustrasjon og merkevarebygging viktig i Hekts videre satsning, sier Marius Myhrvold, daglig leder i Hekt.

Hekt er et nyetablert PR- og kommunikasjonsbyrå som inngår i samme byrågruppe som First House, Sustainability, Vektor Consulting, Scandsports og Hastings.