Sara Meling har de siste syv årene jobbet som rådgiver og kundeansvarlig i kommunikasjonsbyrået Släger. Nå melder hun overgang til Wergeland Apenes, der hun blant annet skal være med på å styrke byrået innen strategisk kreativitet og historiefortelling.

Daglig leder og partner i Wergeland Apenes, Martin Apenes, er godt fornøyd med nyansettelsen. 

 - Vi er glade for å få en så dyktig og kreativ rådgiver som Sara med på laget. Hun vil være verdifull for våre kunder siden hun har god erfaring med å jobbe både strategisk og operativt, og hun er dreven i alt fra klassisk PR til employer branding. Vi er heldige som har så mange flinke rådgivere i Wergeland Apenes, og Sara er et veldig godt tilskudd her.

Meling har jobbet med både nasjonale og internasjonale merkevarer som blant annet Tine, Netflix og Adidas. Nå ser hun frem til å bli en del av Wergeland Apenes.

- Wergeland Apenes er like opptatt av folk som fag, og det er utrolig motiverende å få jobbe med en så faglig dyktig, men også utrolig trivelig gjeng. Jeg gleder meg fryktelig til å ta fatt på nye utfordringer ved siden av folk jeg er stolt av å kalle kollegaene mine, sier Meling.