Øystein Kløvstad Langberg er ansatt som ny kommunikasjonssjef i DNB. Han kommer sist fra rollen som USA-korrespondent for Aftenposten, hvor han blant annet har ledet podkasten Aftenpodden USA.

- Øystein er en av de aller dyktigste journalistene jeg har møtt. Han er kunnskapsrik og har en lidenskap for formidling som går utenpå de fleste. I tillegg er han en skikkelig hyggelig fyr. Jeg gleder meg veldig til å få Øystein med på DNB-teamet, sier Even Westerveld, konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft i DNB.

Langberg får ansvaret for mediekontakt og ekstern kommunikasjon på tvers av hele DNB-konsernet.

- Etter elleve veldig spennende år i Aftenposten, gleder jeg meg stort til å ta fatt på et nytt kapittel. For en økonom som brenner for formidling og kommunikasjon, er dette en drømmejobb. Jeg ser frem til å bli kjent med teamet og de andre menneskene i banken. Det er en enorm kunnskap og kompetanse i DNB. Et viktig mål er å bidra til at enda flere får øynene opp for det, sier Langberg.