Camilla Watz Johannessen er ansatt som leder for bærekraftarbeidet i Telia Norge. Hun får ansvaret for å bidra til at selskapet når sine ambisiøse klima- og miljømål.

- Bærekraft er svært viktig for oss og en integrert del av alt vi gjør i Telia. Vi er veldig glade for at Camilla har takket ja til å lede dette arbeidet i Telia Norge. Hun har en spennende og variert bakgrunn, ikke minst fra sitt arbeid med startups, og hun vil være viktig når vi skal definere hvilke tiltak vi skal fokusere på i tiden fremover foruten alt det vi allerede gjør, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge.

Ifølge en melding jobber Telia  over et bredt spekter innenfor bærekraftsmålene, men har et særlig fokus på områder der de kan gjøre den største forskjellen: klima og sirkulærøkonomi, digital inkludering og personvern og sikkerhet.  

- Jeg føler meg veldig heldig som nå får lov til å bruke min erfaring og kompetanse innen merkevarebygging, kommunikasjon og strategi til å videreføre og løfte bærekraftsarbeidet til Telia Norge, sier Watz Johannessen. 

Watz Johannessen er utdannet siviløkonom og har jobbet med merkevarebygging, kommunikasjon og markedsføring i hele sin karriere, både på kundesiden og i byrå, som Tag Heuer i Sveits, Nidar og og i byråene Suburbia og JCP PRAD. Hun har også vært synlig på startup-scenen i Oslo som mentor og rådgiver for gründermiljøet der og leder av 657 Oslo. 

Sist jobbet hun som rådgiver i Superblaise der hun hjalp startups og etablert næringsliv med vekst.

Les også:  Camilla Watz Johannessen blir partner i Superblaise