Mette Mæhle har ledet AG& siden 2007. Reklamebyrået ble etablert av hennes onkel i 1945 og går for å være Bergens eldste.

Nå fortsetter Mæhle som konsulent i byrået og Sverre Krogsrud tar over som byråleder.

- Jeg er svært fornøyd med at Sverre ønsker å ta over som byråleder. Han er faglig svært sterk og har lang fartstid både fra byrå- og oppdragsgiversiden, noe som er spesielt verdifullt i denne stillingen. Han er dessuten flink med mennesker og en positiv kraft i miljøet, sier Mæhle.

Sverre Krogsrud har jobbet i AG& siden 2021 med hovedansvar for digitalsatsningen i byrået. Han betjener også flere av byråets største kunder, noe han vil fortsette med som byråleder.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de nye oppgavene. AG& er et av Norges mest tradisjonsrike byråer, har sterk tverrfaglig kompetanse og lange kunderelasjoner innenfor et bredt bransjespekter. Det er veldig motiverende å få bidra til å utvikle byrået videre, sier Krogsrud.