Mina Liavik Karlsen går inn i stillingen som ny gravesjef i Aftenposten.
Hun skal lede gravegruppen og får hovedansvaret for å videreutvikle
Aftenposten-redaksjonens undersøkende journalistikk.

- Mina har mye erfaring med å lede graveprosjekter. Aftenpostens miljø for gravejournalistikk har aldri vært bedre enn det er nå, og vi er glad for å få en erfaren leder som kan ta dette videre, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten, i en pressemelding.

Karlsen kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i E24. Hun har tidligere jobbet som redaksjonssjef med ansvar for E24s undersøkende journalistikk.

Nå ser hun frem til nye utfordringer. 

- Dette blir veldig spennende. Aftenposten har imponert med solid undersøkende journalistikk gjennom mange år, og jeg gleder meg til å videreutvikle den sammen med ekstremt flinke og dedikerte folk i redaksjonen. Det er ingen tvil om at leserne også fremover skal oppleve Aftenposten som en avis som jevnlig setter dagsorden med gravejournalistikken sin, sier den nye gravesjefen.