Joakim Sande er ansatt som markedsdirektør i Hansa Borg og Solera Beverage Group. Han kommer nylig fra stillingen som Business Director i mediebyrået OMD. Han har tidligere jobbet over 15 år i drikkevarebransjen, hvor han blant annet ledet markedsføringsavdelingen i Ringnes. Han har også vært globalt ansvarlig for Carlsberg-merkevaren i København og var sentral i å starte Carlsberg sitt selskap i India. 

Nå ser Sande frem til å vende tilbake til bransjen. 

– Jeg gleder stort til å komme tilbake til verdens beste bransje og bli kjent med nye kollegaer og nye merkevarer. Sammen med marketing-teamet og resten av organisasjonen ser jeg frem til å videreutvikle porteføljen og skape magiske opplevelser for våre kunder, sier han i en pressemelding. 

Direktør i Hansa Borg og Solera Beverage Group, Jakob Simmelsgaard er svært foornøyd med nyansettelsen. 

– Ansettelsen av Joakim er i tråd med våre ambisjoner om å drive trendene innenfor drikkevaresegmentene og være en foretrukket multidrikkevareleverandør og partner i Norge, sier han og legger til: 

– Joakim Sande har en omfattende kommersiell bakgrunn, og har jobbet med merkevareledelse i over 20 år. Med hans kompetanse og erfaring, er vi trygge på at vi vil lykkes med å ta ut synergier i en samlet portefølje og gå inn i nye kategorier, slik at vi blir en komplett og enda mer attraktiv drikkevareleverandør i det norske markedet.