Tidligere i år varslet Publicis at de girer opp satsingen sin på innholdsmarkedsføring med tidligere Elg-sjef Siri Platou som ny leder for satsingen. Nå har hun fått med seg Andrea Brygard som leder for sosiale medier. Sammen skal de jobbe på tvers av Publicis-husets byråer Kitchen, Starcom og MSL. 

- Dette området er en øvelse i samspill mellom fagkompetanse innenfor kreativitet, PR, media og teknologi. Her har Publicis en stor fordel, og vi har valgt å samle alle relevante ressursene i ett team som jobber sammen på tvers av byråene i huset, sier byråleder i Publicis, Siri Platou i en pressemelding. 

Fagavdelingen har fått navnet Publicis Stories, og teller nå 15 ansatte. Ambisjonen er ifølge Platou å være Norges fremste miljø innenfor innholdsmarkedsføring, sosiale medier og influence. 

Andrea Brygard kommer fra Elg, hvor hun har vært sosiale medier rådgiver de siste fire årene. Hun har også bakgrunn fra Bonnier Media som webredaktør for ulike magasiner, og var med på å starte opp både Stylista.no og det som i dag er Kontent.

- Jeg har skikkelig tro på denne satsingen i Publicis, og gleder meg til å jobbe i et så veletablert byrånettverk. Synergier mellom spisskompetansen på huset er noe som frister og jeg gleder meg til å være med på å bygge opp det som skal bli Norges beste sosiale medier-miljø, sier Brygard.

Byrålederen er veldig glad for å ha fått på plass Brygard. 

- Andrea er et megatalent innen sosiale medier og en skikkelig multikunstner med et godt blikk, en skarp penn og et digitalt hode. Hun er alltid oppdatert på siste SoMe-nytt og går rett inn som SoMe-rådgiver på noen av konsernets største kunder fra dag én. Det ligger et enormt potensial innen godt organisk innhold, og med Andrea får vi virkelig fullt fokus på dette, sier Platou. 

I tillegg satser Publicis også tungt på influencer-området, som ledes av Ida Tabak. Hun har idligere jobbet i profilmanagement, både som kreatør og som rådgiver innenfor profilmarkedsføring. Hun kom til Publicis i 2021 og har vært ansvarlig for byråets faglige utvikling innenfor profilmarkedsføring. I tillegg består teamet av Anette Kjølberg, Kaja Isdahl og Iben Middelthon Tjessem.

- Med disse nye hodene på plass i Publicis Stories, har vi et komplett team som kan fortelle gode historier i alle kanaler. Vi har klokketro på at godt autentisk innhold laget og distribuert av folk som tar kanalenes premisser på alvor er helt avgjørende for å lykkes med merkevaren din i det lange løp, avslutter Platou.