Magnus Flø er ny partner og strategisk rådgiver i Maskinen. Flø er i utgangspunktet utdannet siviløkonom fra Edinburgh og Texas, men byttet i 2018 beite da han ble strategisk planner i reklamebyrået Tante Randi. I 2021 meldte han overgang til Anti, og nå står han klar for Maskinen.

- Da jeg jobbet i finans var jeg alltid fascinert av hvor viktig historiefortelling var for å vekke interesse og engasjement for et investeringscase. Ofte vel så viktig som tallene. Men jeg måtte gjennom et lite hamskifte over i reklamebransjen for å virkelig lære og bygge strategiske historier, sier Flø.

- Jeg har gått en fantastisk skole hos Tante Randi og Anti, og nå ser jeg frem til et nytt kapittel i Maskinen, et av bransjens sterkeste fagmiljøer på både strategi og historiefortelling, legger han til.

Maskinen ble etablert i 2010 og har de siste årene spisset seg inn på kreativitet og historiefortelling. I dag teller byrået ti ansatte og har lokaler på Tøyen i Oslo.

- I Maskinen har vi tatt store steg, og vi har nå blitt et byrå som kan håndtere helhet og langsiktighet for våre kunder. Magnus sin erfaring fra reklame, merkevarebygging og finans er alt hva vi kunne drømme om i en rådgiver og partner. Nå gleder vi oss til en spennende fremtid sammen med Magnus, sier byråleder Ketil Winther Løkke.