Tidligere i vår utvidet merkevarebyrået Grid Branding staben med fire nyansettelser «for å styrke sin kompetanse på reklame». Nå fortsetter de veksten ved å hente inn Eli Wahlstrøm som ny strategisk rådgiver. 

- Det er ikke mange byråer jeg kunne tenke meg å jobbe i, men når denne muligheten dukket opp, var jeg ikke i tvil, sier hun i en pressemelding. 

Wahlstrøm har de siste 15 årene hatt ansvar for noen av landets største merkevarer og kommer nylig fra stillingen som nordisk markedssjef i Elkjøp. Hun har også erfaring fra blant annet Orkla, Fjordland, Arcus og Ringnes.  Byråleder, Henning Gustavsen er fornøyd med nyansettelsen.

- Elis erfaring tilfører en verdifull dimensjon som vi har ønsket å styrke. Vår erfaring er at flinke folk har gjerne lyst til å jobbe med andre flinke folk. Jeg vil hevde at Grid er det morsomste og faglig mest spennende byrået å være rådgiver i. Antall åpne søknader og hvem vi evner å rekruttere tyder i alle fall på det, sier Gustavsen.  

Med denne ansettelsen teller byrået 29 ansatte. Byrået omsatte for litt over 36 millioner kroner i fjor og det var en vekst på 12 prosent om en sammnligner med tilsvarende tall for 2021.