Antis nye kreative leder og design lead har tatt turen helt fra Amsterdam. Der har han blant annet hatt samme stilling i Adidas i fem år, og vært innom byråer som Vayner Media og AKQA. I de to sistnevnte byråene har han jobbet med merkevarer som Tommy Hilfiger, Nike og Rolls Royce.

- Jeg kommer med en allsidig bakgrunn og har fått vært så heldig å få jobbet med store merkevarer på byråsiden men også hatt ansvaret på kundesiden slik at jeg har sett hva som skal til for å lykkes med å implementere merkevare strategi og konsepter inn i et langsiktig løp, hvor både tradisjonell reklame, sosiale medier og retail må jobbe sammen for å skape resultater. Spesielt var mine år på hovedkontoret til Adidas ekstremt spennende, sier Robert Glad.

Nå ville Glad og partneren hjem til Norge og valget falt på Hamar.

- Jeg kommer jo selv fra Sortland, et relativt mindre tettsted nord i landet, så alt klaffet for oss når jeg fikk denne muligheten med Anti Hamar hvor jeg får muligheten til å jobbe med internasjonale kunder, nyte en tur i kajak på Mjøsa og jobbe i et passe stort miljø hvor folkene er flinke, sitter tett på hverandre og hjelper hverandre frem. 

Grunnlegger Kjetil Wold og daglig leder Ellen Østmoen har bygd opp et lite miljø på Hamar som nå teller rundt 15 ansatte. Tidligere i år vant de gull i ADC i New York med et arbeid for møbelprodusenten Nesje.

- Det har verdt utrolig gøy å kunne bygge et miljø hvor filosofien vår ifra Anti om å skape Interference også fungerer i denne størrelsen. Adressen har i prinsippet ingenting å si så lenge du har kompetansen og de rette menneskene rundt deg, sier Wold.

- Nå har vi et team og et byrå som gjør at vi attraherer oss kompetanse som den Robert sitter på, og vi skal bruke den på alt fra store internasjonale kunder til små nerdeprosjekter. Vi har blant annet vunnet en spennende italiensk kunde og Robert er allerede godt i gang med blant annet skomerket Hoka som gjør suksess utifra Hamar.