Morten Lervaag Jacobsen starter som kreativ leder og partner i det nyetablerte PR- og kommunikasjonsbyrået Hekt. Det melder Hekt i en pressemelding.

- Det å bygge et nytt byrå i en solid byrågruppe og sammen med tidligere og nye kollegaer er en drømmemulighet. Hekt jobber i skjæringspunktet PR, markedsføring og kreativitet, noe jeg selv trives absolutt best med, sier Jacobsen. 

Hekt ble lansert i mars av toppsjef i First House, Per Høiby. Daglig leder i Hekt, Marius Myhrvold, var blant rekrutteringene på tidspunktet, og kommer selv fra Hill+Knowlton.

Han er godt fornøyd med å ha rekruttert Jacobsen til byrået. Myhrvold forteller at dette er andre gang han ansetter Jacobsen, og at det er en person han kjenner godt.

- Det gir ekstra trygghet når vi skal bygge opp vår satsing på merkevare og kreativitet. Som et oppstartsbyrå er vi avhengige å treffe riktig med kombinasjonen strategisk rådgivningskompetanse og operativ gjennomføringskraft, og her treffer vi bullseye med Morten. Dessuten har han en rar humor som vokser på deg, sier Myhrvold.

Jacobsen kommer fra Hill+Knolwton og har hatt en sentral rolle i det kreative lederteamet i Hill+Knowlton Europa. Han kommer med erfaring om blant annet posisjonering, merkevarebygging og kampanjeutvikling.

I Hekt blir han en del av en større faggruppe som jobber med kunstig intelligens (KI).

- Teknologi har alltid fascinert meg og jeg blir like nysgjerrig når det dukker opp nye teknologier, verktøy og trender. Det er en spennende timing å bygge byrå fra bunn, siden vi kan utforske og implementere KI i arbeidsflyten fra første arbeidsdag. Jeg ser frem til å jobbe med hele byrågruppen vår som har ulike tilnærminger og kompetanseområder innenfor KI, sier Jacobsen.