Babusiaux tar over stillingen etter Lars Marius Lauten, som selv var marketingdirektør i 11 år. Babusiaux startet i Mills i 2020 som kategoridirektør, og har tidligere vært innom både Tine og Mondelez.

- Toves driv, erfaring og lederegenskaper er tydelige for alle som har jobbet sammen med henne. Hun har god kategoriforståelse og teft for markedsføring, og vil være en stor ressurs for organisasjonen, sier administrerende direktør Chris Samways i Mills.

­­Babusiaux starter i den nye stillingen 1. juli.

- Det er på mange måter en krevende tid, men samtidig ser vi at mange ønsker å kjøpe trygg og god mat produsert i Norge. Her har vi en lang og rik tradisjon å forvalte videre, men vi skal selvfølgelig også utvikle oss i takt med trender og den generelle markedsutviklingen, sier Babusiaux og fortsetter:

– Det skal være enkelt for folk å få i seg god og sunn mat. Det er mange dyktige folk i Mills og jeg gleder meg til å jobbe videre med denne fine gjengen.