Det melder Telenor selv i en pressemelding.

Thomas Midteide kommer fra stillingen som konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft i DNB.

- Telenor er et norsk industrieventyr som jeg alltid har vært imponert og stolt av, og jeg gleder meg veldig til å begynne, sier Midteide og fortsetter:

- Telenor er allerede med meg gjennom hele dagen, både når jeg jobber digitalt med kollegene mine via PC, og når jeg bruker mobilen til den daglige praten med datteren min som studerer i Bergen. Jeg blir fortsatt fascinert av hvor viktig Telenor er for meg selv og for samfunnet.

Midteide har vært en del konsernledelsen i DNB over ti år, og har tidligere ledet kommunikasjonsarbeidet i SAS Norge. 

- Svært fornøyde
Rita Skjærvik
, konserndirektør for HR, bærekraft og eksterne relasjoner i Telenor Group, er svært fornøyd med at Midteide med på laget.

- Thomas er det i absolutte toppsjiktet av kommunikasjonsledere i Norge, og vi er svært fornøyde med å ha fått han med på laget. Telenor lanserte i fjor vår nye strategi for langsiktig vekst og gode tjenester til folk og næringsliv, og Thomas sin erfaring er svært relevant når vi nå skal vise både kunder og investorer hvilken verdi Telenor leverer, sier Skjærvik.

I tillegg til å ha kommunikasjonsansvaret vil Midteide også lede konsernets event- og konferanseavdeling. Han tiltrer stillingen i september.

- Jeg gleder meg til å ta over et veldig profesjonelt og dyktig team i Telenor, og skal ta med meg masse erfaring fra årene i DNB hvor jeg hatt en fantastisk tid, sier Midteide.

- Telenor har en godt likt merkevare og er viktig for utviklingen av sikre, digitale løsninger. Samfunnsrollen vi har gir arbeidet vårt ekstra motivasjon og mening, legger han til.