Etter fem måneder som markedssjef i 24SevenOffice, et IT-selskap som tilbyr skybaserte økonomitjenester og programvare innenfor regnskap, lønn, produksjon og logistikk, har Rebecca van Vuuren (28), blitt forfremmet til markedsdirektør.  

- Rollebyttet vil være en overgang og en stor utfordring, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på alt det innebærer, sier van Vuuren, som tiltrådte stillingen tidligere i sommer.

Fremover vil det handle mer om merkevarebygging og kundekommunikasjon, ifølge en melding fra 24SevenOffice.

- Jeg har fantastisk dyktige og gode kolleger i 24SevenOffice som jeg ser frem til å jobbe videre med. Det å få tillitten i rollen som CMO i selskapet, og få muligheten til å bygge merkevaren videre, er veldig stas, sier van Vuuren.

Administrerende direktør i 24SevenOffice, Eirik Aalvik Stranden, er strålende fornøyd med at 28 år gamle van Vuuren nå har trådt inn i rollen som markedsdirektør i 24SevenOffice i det han kaller «en spennende tid».

- Jeg er veldig begeistret for at vi kan annonsere at Rebecca er ny markedsdirektør. Hennes erfaring, lederkvaliteter, pågangsmot og engasjement gjør henne til det ideelle valget til å lede vårt markedsteam inn i fremtiden, sier Stranden.

Det norske selskapet har hovedbase i Oslo, og kontorer i Stockholm og USA og spesialiserer seg på forretningssystemer for mellomstore og store bedrifter. 

- Vi ser et enormt potensial i å utnytte AI og automatisering for å hjelpe kunder med å øke produktiviteten, redusere kostnadene og drive innovasjon i deres respektive bransjer, sier Aalvik Stranden.