Nordic Choice Hotels, som i slutten av mai bytter navn til Strawberry, henter tilbake Anna SpjuthHun skal lede merkevare- og konseptutviklingen av kjedehotellene i Strawberry.

- Det er fantastisk å kunne ønske Anna Spjuth velkommen tilbake, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer i Nordic Choice Hotels.

- Nå skal hotellkjedene i Strawberry revitaliseres, og Spjuths erfaring med varemerkebygging, hennes driftskunnskaper og hotellerfaring gjør at vi får inn en helt riktig profil til å lede denna viktige og svært sentrale delen av prosessen ved å skape det selskapet vi har ambisjoner for med å bli Strawberry, legger hun til.

Spjuth har vært i Comfort Hotel tidligere i perioden 2016 til 2020. Før dette ledet hun transformasjonen ved Brunkebergstorg i Stockholm som endte i hotellene Hobo og At Six, samt restauranten Tak.

Spjuth har også vært administrerende direktør ved det japanske hotellet Yasuragi, og hoteldirektør i Scandic Hotels.

- Å få muligheten til å lede utviklingen av både eksisterende og nye merkevarer og konsept i det som er den mest spennende satsingen innen reiseliv og opplevelser, er en fantastisk tillit som jeg måtte takke ja til, sier Spjuth selv.

Hun tiltrer stillingen 9. mai.

- Strawberry kommer med ambisjoner for både gjester, ansatte og medlemmer som jeg tror vil revolusjonere markedet, og jeg gleder meg enormt til å treffe gamle kolleger igen og bli kjent med nye, sier hun.