Peter Tilling tar med seg nesten 30 års erfaring fra bransjen når han går inn i SEO-avdelingen Nova-byrået Rocket. Han blir også partner i selskapet.

- Jeg har fulgt med på Rocket en stund, men da jeg ble kjent med at alle er medeiere ble jeg veldig interessert. Etter samtaler med leder for SEO, var det lett for meg å gå videre i prosessen, sier Tilling.

SEO-avdelingen i Rocket ledes av Vegard Moberg, som er godt fornøyd med signeringen.

- I Peter har vi en knallsterk seniorkonsulent som kan lede oppdrag og videreutvikle kunder til nye høyder. 

Rocket er i sterk vekst og har som mål å doble fjorårets omsetning på 9,3 millioner kroner i år. Ifølge daglig leder Magnus Strømnes Bøe ligger de foreløpig over budsjett.

- Jeg tror det er få som er optimistiske med anslagene for året, men vi er i vekst og det ser bra ut. Det er ingen lett sak å oppnå det vi har satt oss fore, men det skal vi få til. Med Peter fortsetter vi strategien om et rent toppa A-lag av dyktige markedsføringseksperter. Sophie Iuel begynte i april, Peter Tilling begynte i mai, og vi fortsetter rekrutteringsarbeidet videre, sier Bøe.

Les også: Blir ny partner i Rocket: - Har skutt gullfuglen