Produksjonsselskapet Fenomen ansetter regissør, produsent og etterarbeidsredaktør Lars Joakim Ringom. Han kommer sist fra The Oslo Company.

Fenomen står blant annet bak TV-serier som «Rådebank», «Vi lover et helvete» og «Et hardt liv med Ronny», dokumentarfilmen «Alt for Norge»  og podkast-serier som «Svindlet».- Fenomen har en spennende og innovativ måte å jobbe på, og jeg har alltid hatt sansen for deres uredde tilnærming til å skape godt innhold! Jeg opplever at Tom Marius Kittilsen og Daniel Fahre sine verdier er tydelig forankret i Fenomen, og jeg syns det er positivt å ta del i dette laget. De har flere pågående prosjekter som jeg synes er veldig kule, jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Lars Joakim Ringom i en pressemelding.- Vi har jobbet med Lars Joakim for mange år siden, og siden den gang har vi jobbet og lirket for å få han over til Fenomen. Nå er vi veldig stolte og fornøyde med at han endelig takket ja til å komme til oss, sier administrerende direktør og kreativ leder Tom Marius Kittilsen.
Fenomen har ansatt regissør og journalist Kaare Skard i fast stilling. Han er tidligere reporter i dokumentarmagasinet «Vårt lille land» på TV 2 og har regissert flere andre prisbelønnede dokumetarserier for TV 2.

I Fenomen har Skard hatt regi på «Team Solberg» og let-regi på «Et hardt liv med Ronny».- Kaare er bransje-veteranen som aldri slutter å være sulten på hverken folk, historier, form og lekenhet. Han har en imponerende evne til å få  kilder til å åpne seg på kamera. Vi er veldig fornøyd og stolte over at Kaare har valgt Fenomen som sitt hjem, og er i full gang både med innhold for TV og lyd, sier Kittilsen. - Fenomen er et A-lag av folk i et selskap med store ambisjoner, der track-recorden allerede er helt unik i norsk TV-bransje. Jeg gleder meg enormt til å jobbe videre med denne gjengen, og skal hovedsakelig jobbe innen dokumentar og Factual Entertaiment, sier Kaare Skard.