CICERO er en uavhengig forskningsstiftelse og Norges ledende leverandør av forskningskunnskap og samarbeider med noen av landets ledende samfunnsaktører som Jernia, Oda, Equinor og Ruter for å løse klimautfordringene. Stiftelsen opplever vekst etter at de solgte datterselskapet Shades of Green til S&P Global i 2022, og henter nå inn Heidi Katrine Bang, for å styrke stiftelsens kommunikasjonsarbeid.

Kommunikasjonsdirektør i CICERO, Christian Bjørnæs er svært fornøyd med den nye ansettelsen. 

- Vi er utrolig glade for at Heidi blir en del av laget vårt. Hun har solide resultater å vise til fra tidligere jobber og har den brede samfunnsforståelsen som skal til for å lykkes, sier han. 

Bang har de siste fem årene jobbet som strategisk kommunikasjonsrådgiver i Norges Røde Kors, hvor hun har hatt ansvar for å utarbeide budskap for organisasjonens øverste ledelse. Før det har hun vært pressesjef i WWF Verdens naturfond og journalist i Dagsavisen. Hun begynner hos CICERO 1. august.

- CICERO er et av verdens fremste klimaforskningsinstitutter, og jeg har stor respekt for det som utrettes der. Jeg gleder meg veldig til å få jobbe med kunnskap som skal bidra til å løse klimakrisen, vår tids største utfordring, sier Bang.