Marcus Jacob Clausager går fra Essence Mediacom til en stilling som ny kundedirektør i rådgivningsselskapet Acceleration. Begge selskaper er en del av GroupM, men til nå har Acceleration vært driftet fra hovedkontoret i København.

Managing Director i GroupM Nexus, Anders Halfdansen  sier i en pressemelding at de opplever en stor interesse for denne typen tjenester i Norge. 

- Vi ønsker å være den foretrukne strategiske partnere for annonsører, og jobber hver dag med å skape verdier og vekst på flere måter enn det som ligger i tradisjonell medierådgiving. I Acceleration har vi samlet et sterkt nordisk spesialistmiljø som kan ha fullt fokus på å være «best in class».» sier han og legger til: 

- Vi er utrolig glade for å presentere Marcus som ny kundedirektør hos Acceleration. Marcus kommer med en sterk strategisk og digital bakgrunn og har erfaring fra både kundesiden og byrå. Vi er overbevist om at Marcus har de nødvendige egenskapene for å hjelpe bedrifter videre på sin digitale reise og realisere det store potensialet vi ser i det norske markedet.

Marcus Jacob Clausager kommer nylig fra stillingen som medieleder i Essence Mediacom. Før det har han jobbet som markedskonsulent i Mobilepay.

- Det er viktig for våre kunder å ha tilgang til det ypperste av ressurser og kompetanse på dette området for å sikre vekst og utvikling. Det gleder jeg meg til å kunne bidra til å realisere gjennom de unike produktene og tjenestene Acceleration har.