Dentsu-byrået Merkle spesialiserer seg på CXM, som er kort for kundeopplevelser, personalisering og CRM. De siste tre årene har byrået opplevd stor vekst og gjort mange rekrutteringer. 

Én av dem er Stine Prøitz, som nylig ble hentet inn som Account Director. Hun kommer fra en rådgiverstilling hos Los & Co.

- Stine Prøitz har i over 10 år loset store og mellomstore kunder innenfor markedsføringsfaget som kundeansvarlig og rådgiver. Hun har imponert oss med sin strategiske tilnærming og kompetanse som jeg vet vil komme våre kunder til gode, sier kundedirektør Charlotte Roppen.

Prøitz har jobbet mange år med reklame og kreativitet som er ett virkemiddel for å oppnå økt forretningsverdi. Nå gleder hun seg til å jobbe mer med kundeopplevelser.

- Og riktig bruk av riktig teknologi som er et annet viktig aspekt for å bidra til nettopp verdi og vekst for kundene. En gjennomtenkt kundereise som ivaretar kundens behov gjennom hele trakten er nøkkelen til suksess, tror jeg. Merkle er et spennende selskap med stor faglig kompetanse og ikke minst hyggelige folk, sier hun.