Markus Svenberg er ansatt som markedsdirektør i Glava og Saint-Gobain Byggevarer. Han kommer sist fra en tilsvarende stilling i 24SecenOffice og har også vært markedsdirektør i BMI Norge.

- Jeg ser virkelig frem til å få Markus om bord, jeg er overbevist om at hans kompetanse og kapasitet vil styrke selskapet fremover. Markus har en utpreget evne til å se markedsføringsmuligheter og ta i bruk ny teknologi, sier Andreas Fritzsønn, administrerende direktør i de to selskapene.

Glava og Saint-Gobain Byggevarer består av merkevarene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc. Til sammen har de to selskapene rundt 550 ansatte og en omsetning på over tre milliarder kroner. Det franske industrikonsernet Saint-Gobain står på eiersiden.

- Glava og Saint-Gobain Byggevarer har skapt sterke merkevarer som er synonymt med kvalitet. Jeg gleder meg til å få være med på å videreutvikle disse merkevarene gjennom strategisk posisjonering, digitalisering og innsiktsdrevne beslutninger, sier Markus Svenberg.