Nicklas Storeng Smelror vender tilbake til TV 2 og til rollen som kommunikasjonsansvarlig for sport i marketing-avdelingen. Som en del av TV 2s økte satsing på norsk idrett skal han jobbe strategisk og operativt rundt hovedsatsingen «Hjemmebanen for norsk idrett».

- TV 2 har store ambisjoner for sportssatsingene fremover, og derfor er vi spesielt glade for at Nicklas er tilbake på hjemmebane. Han er en sterk fagperson, kjenner TV 2 godt fra før, og har med seg relevant erfaring innenfor strategi og kommunikasjon som vi gleder oss til å jobbe videre med, sier Albert Arli, direktør for merkevare og markedsføring i TV 2.

Smelror har tidligere jobbet elleve år i TV 2, men forlot mediehuset for litt i overkant av to år siden. De siste årene har han vært i Geelmuyden Kiese og Viaplay.

- Det er med stor glede og entusiasme at jeg vender tilbake til TV 2. I denne stillingen får jeg kombinere min store lidenskap for sport og idrett med faglig kunnskap og erfaring. TV 2 er selve hjemmebanen for norsk idrett. Og med Toppserien nå i helga, og Eliteserien om noen uker, er endelig norsk fotball tilbake. Jeg gleder meg naturligvis stort til å jobbe tett med interne krefter for å gjøre våre sportsrettigheter enda mer tilgjengelig og kjent for folk, sier Smelror.

Smelror starter stillingen i mars.

Stillingen vil være tett tilknyttet TV 2s portefølje av norsk sport og prosjektet «Hjemmebanen for norsk idrett». Medhiehuset skal fra 2023-sesongen vise norsk fotball, og har fra tidligere sikret seg norsk hockey, håndball, basket, volletball og innebandy.