Tidlig i januar ble det klart at Ragnar Kårhus trekker seg fra stillingen som finansdirektør i Schibsted.

- Etter å ha hatt lederstillinger i mer enn 25 år, har jeg uttrykt et ønske om å gå av som finansdirektør. Jeg blir værende i Schibsted, og ser frem til å ta fatt på nye og spennende prosjekter i ny rolle, sa Kårhus den gangen.

Les også: Ragnar Kårhus trekker seg som finansdirektør i Schibsted

Nå står Kårhus' erstatter klar. Det er Per Christian Mørland som blir finansdirektør og melder med det overgang fra Telia i Sverige til Schibsted.

- Per Christian tar med seg unik erfaring som finansdirektør fra store globale selskaper til Schibsted. I tillegg til bred relevant bakgrunn, tar han med seg både energi, konkurranseinstinkt og kommersielle holdninger til konsernledelsen og Schibsted for øvrig, sier administrerende direktør i Schibsted, Kristin Skogen Lund.

- Per Christian har vært i store organisasjoner i mange år, og har et strategisk og analytisk tankesett. Jeg er glad for å kunne ønske ham velkommen til Schibsted og konsernledelsen, legger hun til.

Mørland selv forteller at han føler seg både stolt og beæret for muligheten han får.

- Schibsted er et selskap og en organisasjon som jeg alltid har beundret, kombinert med en lang og stolt historie med en evne til å innovere. Jeg ser veldig frem til å starte og bli en del av neste kapittel av Schibsted-reisen, sier Mørland selv.

Han begynner i stillingen 1. oktober. Kårhus vil fortsette i rollen frem til Mørland kommer inn.