Regnskogfondet har fått seg en ny politisk sjef i Julie Wentzel Frøland. Hun kommer fra stillingen som spesialrådgiver ved byrådsleders kontor i Oslo kommune. Regnskogfondet er en organisasjon som jobber for å bevare verdens regnskoger, en jobb som Wentzel Frøland mener er viktigere en noen gang. 

- Å bevare verdens resterende regnskoger er en av de aller viktigste utfordringene vi står overfor. Det er avgjørende for både klimaet, naturmangfoldet og for alle menneskene som lever i og av regnskogen. Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende sted å være enn Regnskogfondet, en organisasjon med både høy troverdighet og unik kompetanse på området, sier Wentzel Frøland.

Dette er ikke første gang Wentzel Frøland har jobbet med natur og miljø. Frøland har blant annet også vært presseansvarlig og seniorrådgiver i WWF Verdens naturfond. 

Wentzel Frøland er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda og samfunnsgeograf fra King’s College London. Hun har opparbeidet seg kommunikasjons erfaring fra Virke, samt jobbet som nyhetsjournalist NRK og i Vårt Land. Nå gleder Wentzel Frøland seg til å bruke denne kompetansen i Regnskogfondet. 

 - Akkurat nå har vi en fantastisk mulighet til å sette regnskogbevaring enda høyere på agendaen nasjonalt og internasjonalt. Jeg gleder meg til å bidra til dette arbeidet, sammen med resten av de dyktige folkene i organisasjonen, sier Frøland.