Aleksander Akerjordet og Thea Grønbeck er de siste tilskuddene i Oslo Business Forums nye eventsatsing Flow Event. Selskapet ble etablert i september i fjor under ledelse av tidligere Nova Spektrum-direktør Andreas Ljones.

- Vi er begeistret for å ha Aleksander og Thea med på laget. Deres unike erfaring og kompetanse vil være avgjørende for vår suksess. Med deres hjelp vil vi kunne fortsette å levere høykvalitetsarrangementer og bygge oppunder vårt mål om å bli Norges beste eventselskap innen 2027, sier Ljones.

Aleksander Akerjordet går inn i Flow Event som kommersiell direktør og partner. Han kommer fra stillingen som VP Sales i ScaleupXQ, og har tidligere vært salgsdirektør i Schibsted, Gyro og JCP. 

- Jeg ser frem til å jobbe med Flow Event og bidra til å skape unike arrangementer som skiller seg ut fra det eventbransjen kan tilby per dags dato. Jeg ble tiltrukket av selskapets ambisjoner og talentfulle team, sier han.

Thea Grønbeck er ansatt som prosjektleder i Flow Event. Hun har tidligere jobbet i Red Bull og Oslo Business Forum.

- Med rykende fersk kompetanse innenfor markedsføringsledelse og prosjektledelse ser jeg frem til å utfordre eksisterende strukturer i bransjen, sier hun.