Sist ut i rekken av ansettelser hos Retail Factory er Cassandra Hagelstrøm og Fredrikke Tynning-Bergestuen som begge fikk faste stillinger i byrået 1. januar.

- Vi er veldig glade for å ha Cassandra og Fredrikke på plass på fast basis. De har begge tatt reisen fra å være captivators til å ha engasjementer hos oss, før de nå har fått faste stillinger, sier byråleder Tommy Hove Stiansen.

- Et enkelt valg
En captivator hos JCP er en del av base crewet som jobber på stand, event, roadshows eller samplingsaktiviteter. Stiansen forteller at de kaller dem captivators siden deres jobb er å «captivate people». Nærmere 250 personer jobber som captivators på tvers av JCP-selskapene.

- De er perfekte eksempler på hvordan man kan bygge en karriere i JCP. Gjør du en god jobb som captivator, er det store muligheter for å ta steget opp til fast ansettelse, sier Hove Stiansen.

Hagelstrøm startet i JCP-systemet i 2019, og trer nå inn i stillingen som Retail Event Manager i Retail Factory.

- Cassandra har overbevist med sin stålkontroll fra dag én, og vi er veldig fornøyde med å ha henne som en fast del av Retail Factory, sier Hove Stiansen.

- Jeg trives ekstremt godt i Retail Factory og JCP, og det var et enkelt valg å takke ja til tilbudet om fast stilling. Jeg har virkelig fått muligheten til å utvikle meg i JCP, og jeg er veldig glad for at jeg kan fortsette å gjøre det i tiden som kommer, sier Hagelstrøm selv.

- Som hånd i hanske
Tynning-Bergestuen har fått rollen som talentspeider, og skal gjøre jobben med å rekruttere morgendagens talenter til alle JCP-selskapene.

- Fredrikke er ekstremt utadvendt av natur, og har en egen evne til å snakke med mennesker. Rollen som Talentspeider passer henne som hånd i hanske, og hun har allerede vist at hun har øye for å finne gode kandidater, sier Hove Stiansen.

- Jeg har jo gått fra å være captivator til å rekruttere captivators, så jeg vet akkurat hvilke egenskaper som må til. I tillegg er jeg jo et levende eksempel på at man gå fra en rolle som captivator til å bli fast i JCP-systemet, og det sier litt om hvilke muligheter man får her, avslutter Tynning-Bergestuen.

Retail Factory teller nå 10 fulltidsansatte. I hele JCP er de om lag 100 ansatte.