Fersken Film ble startet opp i 2021 av troen Christian Bastiansen, Bård Røssevold og Anette Sandbu. Sandbu har tidligere fortalt Kampanje at hun hadde en visjon om å samle unge filmtalenter med ulik bakgrunn i et fagsterkt og nytenkende miljø.

Sommeren 2021 tok seskapet steget videre til et fullverdig produksjonsselskap. I dag representerer de to talenter og samarbeider med flere. I fjor høst hentet de inn Kristoffer Nyborg Klunk, nå har de også fått med seg Frøydis Moe, kommer det frem i en pressemelding. 

Moe er relativt fersk i bransjen, men har allerede gjort seg bemerket med dokumentaren «Tro på meg», som ble nominert til Beste Norske Kortdokumentar i Nordic Docks. Hun har en solid bakgrunn fra kortfilm, musikkvideo og filmbransjen, og har det siste året jobbet som regissør innen reklamefilm i Oslo Assembly. Hun ser nå frem til å ta fatt på nye oppgaver i Fersken Film. 

- Jeg gleder meg veldig til å lage reklamefilm med Fersken Film. De er flotte folk som jobber hardt, og jeg tror vi kan oppnå mye bra sammen, sier hun. 

Moe har en master i filmregi fra Screen Academy Scotland og filmkunst fra OsloMet, og har allerede mottatt en rekke priser og nominasjoner for sine arbeider. 

Daglig leder og produsent i Fersken Film, Anette Sandbu forteller at hun ble blåst av banen av Moe som filmskaper da hun så «Hemale Education» fra 2020.

- Moe er en engasjert filmskaper, og tar på seg et sosialt ansvar. Det er en viktig verdi for Fersken Film. Vi er i en utrolig spennende tid, både i vår egen utvikling som et lite produksjonsselskap men også med våre samarbeidspartnere, så Frøydis sin ankomst kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, sier Sandbu.