Tidligere i år hentet Concept Communication inn Christian Sandberg og Øyvind Nilssen for å styrke selskapets markedsavdeling. Nå vokser avdelingen ytterligere, denne gangen har de fått med seg Camilla Haukås Skjeseth på laget. Hun trer inn i rollen som digital markedsføringsansvarlig og vil ha det overordnede ansvaret for selskapets digitale markedsstategi, og skal bidra til å gi kundene bredere leveranse, står det i pressemeldingen. 

Skjeseth kommer fra stillingen som digital markedsfører i DFDS, hvor hun har bidratt med å løfte deres sosiale medier -analer gjennom strategisk arbeid med influencer markedsføring. Nå er hun veldig klar for nye utfordringer. 

- Jeg føler meg heldig som har fått muligheten til å jobbe i et så spennende byrå. Her tror jeg virkelig at jeg vil få bruke min kreativitet og digitale kompetanse til det fulle, sier hun. 

Concept Communication spesialiserer seg på iscenesettelse av merkevarer gjennom fysisk interaksjon, opplevelser og digital kommunikasjon på tvers av flere plattformer. Med Skjeseth på laget ønsker selskapet å styrke sin posisjon som en komplett leverandør av markedsføringstjenester.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått Camilla med på laget. Hun har en bred kompetanse innen digital markedsføring og vil være en viktig ressurs for oss i vår satsning videre, sier markedsføringssjefen, Fredrik Hagelund