Marcus Mogéus rykker opp i AutoStore og blir ny markedsdirektør i det norske teknologuiselskapet. Han har tidligere jobbet med rådgivning innen fusjoner og oppkjøp og due diligence for Private Equity og selskaper med fokus på teknologi, logistikk og industri i Norden.

I AutoStore har han tidligere vært ansvarlig for å drive strategiske initiativ.

- Valget av Marcus til rollen ny markedsdirektør var enkelt. I AutoStore har Marcus vært sentral i mange av våre store strategiske satsinger og initiativer på tvers av selskapets kommersielle organisasjon, sier konsernsjefen i AutoStore, Mats Hovland Vikse.  

Marcus Mogéus er utdannet ved Gøteborg School of Economics og ved Maastricht University, og har tidligere jobbet i PWC.

- Dette er en fantastisk mulighet, og jeg er utrolig motivert for å jobbe med å befeste vår posisjon som et verdensledende teknologiselskap, og ikke minst fortsette å ta markedsandeler. En prioritet fremover kommer blant annet å være vår ekspansjon i Nord-Amerika og APAC. Mitt fokus vil være å drive initiativer for å øke bevisstheten om selskapet vårt og kapasiteter i markedet, sier Marcus Mogéus. 

AutoStore har solgt over 1150 robotsystemer over hele verden, og det utgjør totalt mer enn 42.000 roboter.

Les også: Forlater Tinius-stiftelsen – blir PR-sjef i robotselskapet Autostore