Ved nyåret skrev Shifter at teknologi- og betalingsselskapet Lunar iverksatte flere tiltak som følge av tøffe økonomiske tider, og at det ved slutten av året i fjor ble sendt ut flere oppsigelsesvarsler til 50 medarbeidere.

Kort tid etter meldte norgessjef Eilin Schjetne og kommunikasjonssjef Frode Riis Andersen at de er ferdig i selskapet.

Nå er Riise Andersen ansatt i stillingen som kommunikasjonssjef i Kameo, et selskap som tilbyr folkefinansiering av eiendomsprosjekter. 

Riise Andersen har tidligere jobbet i Vipps og har flere år bak seg fra bank og investeringsbransjen. Nå er han klar for å jobbe med å få opp folks øyne for folkefinansiering som en god investeringsmulighet, og gjøre eiendomsselskaper oppmerksomme på en mer fleksibel finansieringsmulighet. 

- Samtidig må vi bygge opp både kjennskapen til og kunnskapen om selskapet. Kameo er kanskje Norges best bevarte hemmelighet. En liten diamant i norsk fintech som bare venter på å bli slipt. Den utfordringen gleder jeg meg til å ta fatt på sier Riis Andersen i pressemeldingen.

Daglig leder og grunnlegger av Kameo, Sebastian Martens Harung er utrolig glad for å ha med Riis Andersen på laget. 

- Vi er imponert over hva Frode har fått til hos blant annet Lunar og Vipps, og jeg ser frem til å jobbe tett med Frode fremover for å gjøre vårt konsept, og ikke minst Kameo mer kjent for både småsparere og eiendomsselskaper i hele Skandinavia, sier han.