Som Kampanje omtalte torsdag morgen, har tidligere TV-sjef i Telenor, Camilla Amundsen, sluttet i telecom-selskapet til fordel for en jobb som administrerende direktør i IT-konsulentselskapet Miles. Det var Finansavisen som først skrev om jobbyttet.

Det er under to måneder siden Camilla Amundsen fikk en ny stilling i Telenor som leder for Telenors nye satsing «Infrastructure Growth». 

Overfor Kampanje legger hun vekt på at jobbyttet skjer helt uten dramatikk.

- Miles er et annerledes IT-selskap bygget på en sterk kultur med varme og høy kompetanse. Med et fantastisk arbeidsmiljø klarer Miles å tiltrekke seg og beholde de aller beste folka, i en tid der det virkelig er rift om kompetansen. Å være konsernsjef i Miles er en unik mulighet jeg ikke kunne takke nei til, skriver Amundsen i en e-post.

Camilla Amundsen tok over jobben som sjef for TV- og internett i Telenor i 2019 og kom den gang fra Talkmore. Nå legges alt dette inn i det nye virksomhetsområdet som skal hete «Consumer», og det var i den forbindelse at Amundsen i januar tok på seg nye arbeidsoppgaver i Telenor, som hun nå altså legger fra seg.

- Jeg har hatt over åtte flotte og innholdsrike år som leder i Telenor som jeg er veldig takknemlig for. Sammen med fantastiske kolleger har vi gjort alt fra å sikre vekst for Talkmore til å flytte alle kobberkundene til ny teknologi, og jeg har virkelig hatt en jobb jeg setter stor pris på. Telenor vil alltid ha en helt spesiell plass i mitt hjerte. Gode kollegaer, kompetansenivået og samfunnsansvaret er helt unikt, skriver hun.

Les også: Camilla Amundsen slutter i ny jobb i Telenor