Mina Crowder begynner i Trigger etter et ti år langt utenlandsopphold i USA. 

- Mina har en sjelden bakgrunn og har virkelig fått prøvd seg i faget, sier, daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen og legger til: 

- Å jobbe med en global merkevare som Nike med alt det innebærer av tempo, krav og detaljer er en erfaring vi kommer til å få mye glede av i Trigger. Her vet jeg at Mina har mye hun kan lære videre til alle i byrået inkludert meg. Det er ikke veldig mange i bransjen vår med tilsvarende erfaring.

Crowder har tidligere jobbet i det ameriakanke byrået Thesis som kreativ produsent for Nike, Nord Amerikas digitale team. 

- Det var en produsentrolle, der jeg koordinerte den kreative delen av prosjektene, med designere, tekstforfattere og så videre. Når jeg jobber kreativt går jeg «all in» i alt jeg gjør. Det gjør at jeg har prøvd mye forskjellig, fra regissør på dokumentarfilm til å style fotoshoots for Nike, forklarer hun.

Da pandemien traff satset Nike enda mer digitalt, med det vokste både teamet og ansvaret.  

- Det var en ekstremt hektisk tid. Vi pushet hardt og fikk gode resultater i alle kanaler. Jeg lærte utrolig mye, noe jeg vil ta med meg resten av livet, sier hun.

Crowder forteller at hun i fjor følte seg klar for å vende hjem igjen til Norge. Med jobben i Trigger i boks tok hun med seg mann og hund og flyttet hjem. Hun startet i jobben tidligere i januar, og ser nå frem til å bli enda bedre kjent med kollegaene og komme skikkelig i gang med prosjekter.