Tekstbyrået Hvabehager har fått Mats Muri Løberg med på laget som markedssjef. Han var tidligere markedssjef i teknologifirmaet EYD og har også erfaring fra performance-byrået HK Link, Proctor & Gamble, samt fra DNB og Adresseavisen. 

- Jeg har fulgt Hvabehager i lang tid, og er virkelig imponert over hva de har fått til. De har vokst mye det siste året, og består av utrolig kreative og dyktige folk, med passion for tekst. Det er få – om noen – som kan sammenligne seg med dem i Norge, forteller Mats Muri Løberg. 

Han fremhever at Hvabehager har en spennende kundeportefølje og mange kvalitetsprodukter han ser frem til å jobbe med.

- Skriveskolen for eksempel, en digital kurs- og læringsplattform som de har bygget opp fra scratch, er et unikt produkt. Denne medlemsbaserte tjenesten gleder jeg meg skikkelig til å vise frem til flere, forteller han.   

Byråleder Camilla Hager i Hvabehager er fornøyd med å få Mats Muri Løberg med på laget. I fjor doblet de antall ansatte og byrået har lagt store planer for det kommende året. 

- Vi har levd av tekst i 13 år nå, men noe har skjedd de siste par årene. «Alle» bransjer vil nå ha unike og profesjonelle tekster, samt skrivekurs og en egen språkprofil. De merker nok at gode tekster er med på å skille dem fra konkurrentene. Vi merker i alle fall større etterspørsel etter de tjenestene vi tilbyr, forteller Hager.  

HvabeHjger har base i Trondheim, men har kunder over hele landet. I tillegg til kundearbeid vil en stor del av arbeidsdagen til Muri Løberg være å synliggjøre Hvabehagers nettbaserte tjenester. 

- Med Mats på laget får vi inn den ekstra kompetansen på markedsføring som vi trenger, som komplimenterer det vi allerede gjør for våre kunder. Han er helt rå i faget sitt, og like rå som person, så jeg er sikker på dette blir en super match! forteller hun.