Kongsberg Digital er ledende innen industriell programvare og har over 1000 medarbeidere med 33 ulike nasjonaliteter. Selskapet passerte nylig en milliard i omsetning.

Det siste året har Kongsberg Digital tredoblet sitt markeds- og kommunikasjonsteam. Camilla Brevik Hågensen er det siste tilskuddet i teamet. 

Hågensen kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Kongsberg Defence & Aerospace (KDA). Hun går inn i rollen som ny visepresident for kommunikasjon, og skal hjelpe selskapet med å ta ytterligere markedsandeler samt rigge for mulig børsnotering, skriver de i en pressemelding.

- For meg er definisjonen på Kongsberg Digital; teknologi for fremtiden. Innovative løsninger er helt nødvendig for å lykkes med det grønne skiftet i tunge industrier som olje og gass, maritim og fornybar energi. Jeg gleder meg stort til å bli endel av et selskap som hver dag jobber for å være en viktig «game changer» og skape positiv endring. Etter snart 20 år innen forsvar, ønsker jeg å bidra til en annen form for fokus innen sikkerhet og bærekraft, sier Hågensen.

I Forsvaret bidro hun til anerkjente kommunikasjonskampanjer som «For alt vi har og alt vi er» og hun var i tillegg helt sentral da Hæren kastet seg med i «Bli’me dansen» i 2019. 

– Camilla har en bred og spennende kommunikasjons- og merkevare erfaring og vil spille en helt sentral rolle i våre strategiske veivalg fremover. Camilla har gjort en fabelaktig kommunikasjonsjobb i Kongsberg Gruppen og hun bringer inn kompetanse, perspektiv og personlighet som passer perfekt hos oss, sier Kristin Ruud, senior visepresident for Personalledelse, markedsføring og kommunikasjon i Kongsberg Digital.