Da nominasjonene til Heavent Awards ble offentliggjort tirsdag denne uken ble det klart at JCP Event, som eneste norske byrå, var nominert tre ganger. De er nominert i kategoriene «Internal Communication event award», «B to C Event Award» og «Sport, Cultural, Educational or Entertainment Event Award». Fredag forteller byrået at de også er nominert i kategorien «Incentive or team building event award».

De er nominert for jobber de har gjort for Norwegian, Obos, Atea og Sopra Steria. Prisene deles ut i Cannes og er ifølge JCP Event ansett som den aller gjeveste prisen i eventbransjen.

Ny ledergruppe
I tillegg til nominasjonene har eventbyrået i disse dager fått på plass en ny ledergruppe. Tine Jensen får rollen som byråleder, mens Maria Oljemark får ansvaret med å sikre selskapets synlighet. Gjermund Hellan fortsetter som daglig leder.

Administrerende direktør i JCP, Lars Terje Grorud, forteller at de «ser viktigheten av et godt og aktivt lederskap, og av å utvikle dette videre».

- Vi skal fortsette å være en større ledergruppe, med flere teamledere som har ansvaret for sine team og ansatte, og fremover blir det viktig å sikre at vi jobber best mulig sammen på tvers av teamene. Det kommer både kunder og ansatte til gode, sier Grorud.

- Fint med avlasting
Daglig leder Gjermund Hellan gleder seg til å få mer tid ute i produksjonene.

- Det blir veldig fint å få noe mer avlasting i lederrollen. Jeg skal fortsette å ha hovedansvaret, men jeg gleder meg til å ha enda mer tid ute i produksjonene, og å jobbe med salg og utvikling av selskapet, sier Hellan.

- Å få Tine inn i ny rolle i ledergruppa er et viktig steg for å gjøre det mulig å vokse ytterligere. Vi er allerede et utrolig godt eventbyrå, men vi driver i en bransje der ting aldri står stille og vi alltid må utvikle oss. Det skal vi gjøre også i 2023, legger han til.

- Kan alltid bli bedre
Jensen på sin side ser frem til sine nye arbeidsoppgaver.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye ansvarsområder, samtidig som jeg skal fortsette å følge noen av våre kunder tett som rådgiver. Vi kan alltid bli enda bedre, og jeg gleder meg til å være med på å sørge for at det skjer, sier Jensen.

For Oljemark blir jobben fremover å få vist frem arbeidet som gjøres.

- Vi gjør ekstremt mange kule ting, og det vil vi vise til folket. Det er viktig at vi får vist alle de fine folkene vi har, og alle de kule tingene vi produserer, til flere enn bare de som er på arrangementene vi arrangerer. Det er en rolle jeg gleder meg til å ta framover, sier hun.

Kommunikasjonshuset JCP teller i dag 96 ansatte fordelt på selskapene JCP Event, JCP Arena, JCP Travel, JCP PRAD og Retail Factory.