Det melder design- og emballasjebyrået i en pressemelding tirsdag denne uken. Rossnes har vært i stillingen siden 1. januar, og skal fokusere på sirkulære forretningsmodeller og design for gjenvinning. Rosness kommer fra rollen som daglig leder i startupen Norwegian Trash og har bakgrunn fra reklamebyråene Anti, Los & Co og Try.

- Vi ser at vi i Goods besitter nøkkelkunnskap for å løse komplekse problem som er vanskelige å løse og ofte prioritere på innsiden i selskap. Å balansere kostnad, bærekraft og merkevare i emballasje er en krevende øvelse vi er rigget for å løse på best mulig måte, sier daglig leder i Goods, Camilla Annie Martinussen, i meldingen. 

Med Rosness på laget har selskapet som mål å hindre at emballasje fra Goods sine kunder havner på avveie, og å sørge for at deres kunder er bedre rustet i møte med forventninger til miljøansvar både fra befolkningen og lovgivere. 

- Jeg gleder meg til å bygge opp et rådgivende team i Goods rundt bærekraft. Vi skal vise at det lønner både for miljø og bunnlinje å ta tak i emballasjen sin. Veien til målbare resultater er kortere enn mange tror, sier Sindre Rosness i meldingen.

Han er allerede i gang med rådgivning for Goods sine kunder allerede, og har representert selskapet i en pandeldebatt på Holdbar-messen i Oslo i februar, skriver Goods. 

- Han har også vært drivkraften bak Index 2.0 som lanseres våren 2023. Index er Goods egenutviklede og nettbaserte ressurs for bærekraftig emballasjedesign, som skal gjøre det lettere for designere å gjøre gode miljøvalg når de utvikler emballasjesystemer, heter det i meldingen.

Goods har kunder som Sonos, Tekla, Zaptec og Huddly i porteføljen, og selskapet måler i dag 13 ansatte. Siden oppstarten i 2019 har selskapet hanket inn en rekke designåpriser, blant annet den prestisjetunge Jacobprisen fra DOGA i 2021.