Gunnar Larsen er ansatt som seniorrådgiver og leder for public affairs-teamet i GK. Larsen kommer fra stillingen som direktør i Arbeidsgiverforeningen Spekter med ansvar for kommunikasjon og myndighetskontakt, hvor han har jobbet de siste 14 årene.

Det melder PR-byrået i en pressemelding mandag morgen. 

- Det er en ære og glede å bli en del av laget i GK som har vært et markant og ledende samfunnsbyrå i Norge i over tre tiår. Jeg gleder meg stort til å kunne bidra til den videre utviklingen sammen med offensive eiere og dyktige kolleger i Norge, Danmark og Sverige, sier Larsen i meldingen. 

- Vi lever i krevende og svært usikre tider. Derfor er det viktigere enn noen gang at dialogen mellom våre folkevalgte, næringslivet og organisasjonslivet er tillitsskapende og løsningsorientert. For å lykkes med dette og bidra til at de politiske beslutningene blir best mulig, er det viktig med solid samfunnsforståelse og tydelige og faktabaserte budskap. Jeg håper at jeg med min bakgrunn og erfaring kan bidra til dette for eksisterende og nye kunder i GK, fortsetter Larsen.

Larsen har vært aktiv politiker i Høyre i mange år, og har jobbet som rådgiver for Høyres stortingsgruppe. Han har også jobbet i fem år som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Burson-Marsteller (i dag BCW). Han er utdannet siviløkonom fra NHH.

- Gunnar har lang erfaring fra norsk politikk, næringsliv og kommunikasjon både fra byrå og kundesiden og har dessuten sterke lederegenskaper. Han treffer også godt på GKs kjerneverdier: åpenhet, mot, integritet og sans for humor. Vår tilnærming til samfunns- og myndighetskontakt er analytisk, metodisk og basert på mange års beste praksis og Gunnars solide erfaring vil være svært verdifull for kundene våre, sier Severin Roald, administrerende direktør og partner i GK Norge.

Larsen tiltrer som leder for myndighetskontakt og politisk kommunikasjon fra 1. mars. Byrået hentet i høst inn to nye PA-rådgivere: seniorrådgiver og eks-GK'er Øyvind Olufsen og rådgiver Kjartan Sverdrup.